Uspešni sinovi

Četiri prijatelja se nakon dugo vremena ponovo sretnu na nekom prijemu. Nakon nekoliko pića, jedan ode do WC-a, dok ostala trojica krenu priču o svojim sinovima.

“Moj sin je moj ponos i dika”, reče prvi. “Počeo je da radi za uspešnu kompaniju kao niski činovnik. Studirao je ekonomiju i menadžment i lagano se peo uz lestvicu, da bi na kraju postao predsednik kompanije. Toliko se obogatio da je pre par nedelja kupio najboljem prijatelju novi mercedes za rođendan.”

“To je sjajno!”, odgovori drugi. “I moj sin je moj najveći ponos. On se zaposlio u avio kompaniji, pa je usput položio i za pilota. Kasnije je postao partner u kompaniji, a sada je i većinski vlasnik. Pre dve nedelje je svom najboljem prijatelju kupio avion za rođendan!”

“Pa to je fenomenalno!”, kaže treći. “I ja sam u životu najponosniji na svog sina. Moj je završio fakultet i osnovao svoju građevinsku kompaniju. Pre dve nedelje je i on dao lep poklon svom najboljem prijatelju – kuću od 300 kvadrata!”

Dok su međusobno čestitali na uspesima svoje dece, vraća se četvrti iz toaleta i zapita zbog čega ovi čestitaju jedan drugom. Ovi mu objasniše i pitaše ga šta njegov sin radi.

“Moj sin je gej i zarađuje kao striper u noćnom klubu”, odgovori ovaj.
“Kakva šteta… Kakva sramota… Kakvo razočarenje…”, rekoše ostali.

“Nisam ja razočaran ni osramoćen” odgovori ovaj. “Moj je i volim ga kakav god da je. A i ne ide mu loše. Pre dve nedelje mu je bio rođendan i dobio je novi mercedes, avion i ogromnu kuću od trojice svojih momaka.”

Negde sa iMterneta

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.