Potpuno iskren CV

Potpuno nespreman za rad pod pritiskom, kao i prekovremeni rad, osim ako nije pošteno plaćeno, ne dozvoljavam da me neko iskorišćava ili da se iživljava na meni.

Iskreno me zabole za ciljeve Vaše kompanije ako platom ne mogu da pokrijem svoje tekuće troškove, plus da mi ostane za malo garderobe, knjiga, putovanja, izlaske, sport i provod, što spada u normalan život, a ne u luksuz.
Funkcionišem po principu koliko-para-toliko-muzike.

Takođe, uopšte me ne zanima što ste u problemima, jer ja ne sudelujem u dobiti u Vašoj kompaniji, već radim za platu, i očekujem da izvršavate ugovorom i zakonom predviđene obaveze, i to na vreme, kao i da poštujete praznike i godišnji odmor. Baš kao što i od mene tražite da ja izvršavam svoje obaveze i da budem na poslu radnim danom.

Da ponovim – ja radim za platu, Vi za dobit.
Komunikativan s pristojnim i ljubaznim svetom, za drkadžije imam kratak fitilj. Psujem na nekoliko svetskih jezika, ali ozbiljnu prepisku i razgovor vodim samo na srpskom i engleskom, i ne proseravajte se s multinacionalnim korporativnim tripom, jer Vam je i to previše.

Studirao sam 100. godina, ali smatram da je uspeh što sam uopšte završio bilo šta u ovoj zemlji, ovakvoj kakva je. Usavršavam se stalno i bez Vas, jer sam radoznao i mislim da život ima smisla i bez umiranja na poslu.

Reagujem samo na pozitivnu stimulaciju. Ne gušite me sa testiranjima i timbilding budalaštinama. Ako se već proseravate s tim zapadnjačim forama, onda ponudite i zapadnjačku platu i uslove rada.

Šta ne znam, naučiću – nisam debil.

I da, postoje stvari koje bih u životu radio iz čistog entuzijazma, besplatno, ali žalim što Vas moram obavestiti da to nije posao koji Vi nudite.

Potpis:_____________

Autor: Aleksandar Lambros

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *