Panika kod penzionera

Nakon Dnevnika na RTS-u i Pinku, kada se tokom celog Dnevnika nijednom nije pojavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, penzioneri širom Srbije zapali su u neverovatnu krizu, toliko jako da je na stotinama mesta morala da interveniše hitna pomoć. Kako priča jedna penzionerka iz okoline Niša:
‘Bilo je strašno. Muža je prvog uhvatila neviđena drhtavica, a zatim i mene. Odmah smo seli ispod predsednikove velike slike na zidu a ja sam iz mog i muževog novčanika izvadila sliku voljenog predsednika i stavila nam ga na čelo. Posle deset minuta terapije bilo nam je bolje i odmah smo uzeli daljinski da potražimo na televiziji neke normalne vesti gde se pojavljuje predsednik’.
Ovaj penzionerski par je dobro prošao jer je u novčaniku imao ‘pribor za prvu pomoć’ ali mnogi nisu mogli sami sebi da pomognu, pa je kod njih upućivana hitna medicinska služba koje je sa sobom imala specijalne laptopove sa snimljenim prilozima o voljenom predsedniku. Samo za ove laptopove vlada Srbije je odvojila 4 miliona evra, a sve za pomoć penzionerima u ovakvim nepredviđenim situacijama.

Jedan od medicinskih tehničara priča:

‘Zvali su na sve strane da se nešto čudno događa sa penzionerima. Kad bi stigli, viđali smo penzionere koji se tresu na podu ispred televizora i jecaju ‘Aco, pojavi se Aco…’, bilo je strašno’.

Javio se i direktor RTS televizije kome još nije jasno kako se ovakav propust mogao desiti: ‘Ovde nisu čista posla. Zna se da se predsednik mora pojaviti u svakom Dnevniku nekoliko puta i to je naređenje koje mora da se poštuje’.
Javili su se i iz vrha penzionerske stranke: ‘Ovo je bio združeni napad na nas penzionere. Ostali smo uskraćeni za noćnu dozu našeg predsednika. Bojimo se da još jedan ovakav napad neki penzioneri neće preživeti i zbog toga molimo sve nadležne da obezbede da se ovako nešto nikad više ne dogodi’.

Kod ostale populacije u Srbiji ovakvi simptomi nisu primećeni iz prostog razloga što oni odbijaju da gledaju ovakve emisije, što vrlo teško pada vlasti jer takve osobe razmišljaju svojom glavom i ne može vlast da ih drži pod kontrolom.

Preuzeto: www.conopljanews.net

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *