Palo 10 cm snega, ili što bi muškarci rekli 20 cm snega

“Palo 10 cm snega, ili što bi muškarci rekli 20 cm snega” . Ili što bi žene rekle ovo mi je drugi sneg u životu, bio jedan kad sam bila klinka u srednjoj školi , ali je kratko trajao i brzo se otopio.

Ili što bi sultan rekao: Naš sneg je najkvalitetniji u Evropi, u Hrvatskoj i Sloveniji jeste palo pola metra, ali je naš kompaktniji i zbog toga je pogodan za sve zimske sportove i veoma tražen na tržištu. S ponosom mogu reći da smo u pregovorima sa najvećim ski centrima u Evropi, oko izvoza srpskog snega, pomenuću samo Garmiš Partenkirhen. Dakle, sada je više nego jasno, da zimski turizam u Evropi zavisi od srpskog snega. Ali imam informacije, da opozicija čini sve da se sneg otopi što pre.

Ili što bi naš krizni štab rekao: Sneg može preneti Korona virus i zbog toga preporuka kriznog štaba jeste da se grudvate na distanci 700 metara jedni od drugih, a obaveza svakog sneška je da nosi zaštitnu masku, uz napomenu da redovno kontrolišete da li sneško ima temperaturu, kontrolu vršiti rektalno!

Ili što bi mediji u Srbiji rekli: Šokantno!!! Đilas potrošio silne milione da zatrovani sneg padne na Srbiju, Marinika Tepić umešana!!!
Ili što bi Đilas rekao: Nisam ja majke mi.
Ili što bi putari rekli: Eo saćemo!
Ili što bi Mića spomenik iz moje ulice, na pitanje zašto ne očisti ispred svoje kuće, rekao: Otopiće se ko mu j*be mater.

Toliko što se zimskih čarolija u našem zavičaju tiče, a ako se kojim slučajem osećate nasankano, opustite se, to je subjektivni osećaj.
Zdravi bili, odjava.
Studio!?

Autor: Nebojša od Zrenjanina

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *