Kratak test

Ovaj test traje samo jedan minut i ima samo jedno važno pitanje na kraju. Dajući iskren odgovor, otkrićete gde se nalazite po pitanju morala. Situacija na koju ćete doneti vašu odluku je naglašavam POTPUNO IZMIŠLJENA. Zapamtite da vaš odgovor mora biti iskren i spontan.

Dakle, krenimo na testiranje.

SITUACIJA:

Nalazite se u Beogradu na obali reke Dunav. Velika je opasnost od izlivanja vode i poplavljivanja grada. Vi ste novinar – fotograf, koji radi za veliku novinarsku kuću i fotografišete nabujalu reku. Reka je moćna, mutna, nosi sve pred sobom. Iznenada primećujete muškarca u vodi. Jednom rukom se drži za drvo, drugom zove upomoć… Uskoro će proći pored vas… Prilazite bliže rubu nasipa… Čini vam se da prepoznajete tu osobu sa tv ekrana malih prijemnika… Pa da, to je čuveni političar, drug Vulverin – čedo teDkino! Primećujete da je počeo gubiti snagu i da će potonuti…

Vi imate dve opcije:

1. Možete spasiti čedo teDkino od utapanja;

2. Možete nastaviti raditi svoj posao, opaliti sjajnu fotografiju utapanja poznatog političara… Time bi najverovatnije osigurali nagradu za lokalnu novinarsku fotografiju godine… Možda čak i dobijete neku evropsku nagradu (u evrima).

TEST PITANJE:

Hoćete li se odlučiti za dekadentnu kolor fotografiju, ili za klasičnu jednostavnost crno-bele fotografije?

NAPOMENA: Svako povezivanje sa stvarnosss, govori o vama da niste normalni

Tekst preuzet uz izmene: vedriduh

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.