Armija fenova

Dobar dan društvo. U ovom tekstu pisaćemo o fanovima ili fenovima kako to kaže Rambo “SveCki Kilo Car”.
Dakle, fenovi postoje. Uglavnom po kućama. Pretežno ih koriste cure, žene ili muškarci sa malo dužim kosama(ne kose za šišanje trave).

Jako nam smešno zvuči kada neki likovi istripuju da su neko i nešto.
“Evo iskočio sam iz Grandovih ili Pinkovih zvezda, na društvenim mrežama me prati 20. hiljada ljudi. Jbt, imam fenove.” Stvarna slika je da im na nastup dođe uža familija i društvo iz kraja u kafani kod Brice “Mamurno magare”.”

Ne, deco moja pogrešno formatiranog mozga, niste vi zvezde niti imate fenove. Vi ste samo običan k*rac na bicikli. Tek, kad budete napravili fabriku tih bicikli, onda možete da pričate o nečemu.

Naša priča je usmerena uglavnom ka sprdnji(cimnemo nekad i političku družinu, nije ok da samo oni cimaju nas), da svi koji prate ovu stranicu budu isključivo nasmejani nakon objavljenih postova na njoj. Vi niste ničiji fenovi, već zdravi ljudi u glavi i pratite ono što prija vašoj ličnosti. Ovo posmatramo kao neku “virtuelnu” zajednicu, gde svako može da iskaže svoj stav, uputi kritiku na naš račun, možda nas i pohvali 😉…a to sve može kroz šalu i opuštenu formu. Nema potrebe za komentarima uvredljivog karaktera, jer to uglavnom govori o vama koji tako pišete.

Sad… Nemam pojma što sam vam ovo pisao, ali ako pratim Marka Bulata i Lady Dragu, čiji sam ja fen onda???
Pozdrav društvo.

Vetar koji šapuće – VKŠ

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *