Vratio se iz mrtvih

Evo vratio sam se iz mrtvih, bukvalno. I sad ću vam ispričati kako sam lepo umro i kako sam nažalost opet j*beno živ. A život mi je spasio čovek čija sam vrata zatvorio nogom 2006 godine. I evo ga opet i opet me zajebo j*beni doktor, načelnik, bog, šta li je…

Malo sam se mnogo nervirao iz 300 razloga i primetio da mi je loše danima al sam ignorisao. Pre par dana vozim sestru i dete u bolnicu zbog alergije i eto milijarditi put u životu se nalazim u pogrešno vreme na pogrešnom mestu. Hvatam se za vrata bolnice i srušim, mrak, doviđenja. Znači ja sam toliki baksuz da mi prestane rad srca kad sam okružen lekarima koji su me odma odveli na reanimaciju umesto da se srušim na ulici, u parku, u p*čkoj lepoj materini…al više sreće sledeći put. I tako ja lepo bio umro skoro 2 minuta i to su mi najlepša 2 min u životu.

Onda su me vratili, ja se toga ne sećam. Sat ipo su mi gurali stent i ostavili neku cevku u meni jer će najverovatnije trebati još jedan. Onda je j*beni džak sa peskom stajao na meni 24h i ja sam mislio da je to katastrofa dok se nisu pojavile 2 veštice u belim mantilima… One su mi rekle ovo moraš da izdržiš trajaće samo 15 minuta i onda su skakale po meni i pritiskale me da mi se vrati ne znam šta na svoje mesto. Kao treba da izađe krv i gnoj, ništa odvratnije nisam doživeo u životu. Ja sam bio ubeđen da oće da me ubiju i ništa mi nije bilo jasno.

Preživeo sam i to (ne znam kako) a onda se pojavljuje ONAJ gospodin bog lično da me proveri i tad ga ja napadnem “Koji kurac me vodiš na reanimaciju ako sam lepo umro vodi me u mrtvačnicu…” E onda je zvao psihijatra pa sam morao da kažem da sam se šalio jer mi se ne ide u Lazu. Znači šalio sam se, znate ja sam duhovit, pa se malo nasmejem al malo samo da ne misli da sam lud. Promenio sam 3 bolnice i ipak mi je najsmešnija stvar kod ovog infarkta što ja nemam knjižicu i brat je morao da proda jedan od svoja 3 auta da platimo i od sad se zovem Miki Audi.

Ne može čovek na miru ni da umre. A imam lepo svoju rezervaciju na Orlovači, sve ful, top pogled… Jebem ti baksuza, ovo je kao u ne ljuti se čoveče kad te vrati na j*beni početak.

Naravno kad sam došao kući prvo sam tražio cigare i tras šamar od brata, tras od keve u drugi obraz a sestra me šutnula. Samo me beba nije tukla, gospode koji besni nepušači. Onda sam dobio gala ručak, bareni krompir i šargarepu kako sam oduševljen mojoj sreći ne vidim kraja…

I za kraj ću vam citirati moju drugaricu Biljanu i njenu izjavu povodom svega ovoga:
MOLIM TE SEDI KUĆI MIRAN I ĆUTI, TI I KAD TREPNEŠ NAPRAVIŠ SRANjE.

Preuzeto sa tviteksa: MIKI Muž

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *