“Vidi majmune”

Postoji posebna vrsta ljudi, kojima se obraćam sa: “Vidi, majmune…”
Epa, vidi, majmune!

To što je idiot ub*o ženu koja ga je ostavila i našla nekog drugog, bez obzira da li se razvela ili ne, nema opravdanje ni u najluđim snovima.
Ako si ti koji misliš da je žena (muž, takođe) lična svojina, vrati se u pećinu i lovi zečeve, brsti travu ili slično. Žene (a ni muškarci), ne varaju nikog s kim im je dobro, nego traže pravo na parče života tamo gde su poništeni u bilo kom smislu, što će reći od strane stalnog partnera.

Vidi, majmune, znam da ne dobacuješ ni do prve prečke na merdevinama, pa prilagođavam rečnik tvom zakržljalom mozgu:

Ako pomisliš, ne daj Bože izgovoriš, da je “k*rva to zaslužila”, ti si ozbiljna opasnost po neku jadnicu sa kojom, opet ne daj Bože, živiš, i nemoj se čuditi ako se povede ozbiljna kampanja da se takvi kao ti preventivno hapse.
Jer, vidi, majmune, zajednički život je stvar odluke i želje dvoje ljudi, i svako od njih ima pravo da se predomisli u svakom momentu. Robovlasničko društvo davno je ukinuto.

A ti valjda imaš majku, sestru, ćerku i videla bih šta bi pričao da neki ludak u njih uperi automatsku pušku zato što više neće da žive s njim.
Kakvo licemerje! Kao, jednaka su nam prava, al obaveze nisu. Ima majmuna koji još uvek misle da je žena samo da širi veš i noge, i da je potpisom svoj život predala u tuđe ruke. Ima i takvih majmunica, ne kažem.

Postoji venčanje, al postoji i razvod. I jedno i drugo sasvim su normalne pojave. Ostavljajte se, p*zda vam materina, ne maltretirajte jedni druge ako vam ne ide, ne usađujte svojoj deci pogrešan model ponašanja, ne hvatajte se oružja protiv žena, a kad se već hvatate, ne čudite se što vas žene ne poštuju, kukavice i majmuni jedni!

Autor: Jelena Milenković

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *