Uzrok kravljeg ludila

Istražujući uzroke kravljeg ludila TV reporterka poljoprivredne emisije nacionalne televizije dogovorila je intervju sa farmerom za koga je čula da ima svoju teoriju o poreklu i uzrocima ove opasne bolesti. Krenula je sa TV ekipom i pronašla ga na farmi s kravama te započela razgovor:

TV reporterka: “Poštovani gospodine. Mi smo tim istraživačkih novinara. Za potrebe naše poljoprivredne emisije prikupljamo informacije o mogućim uzrocima kravljeg ludila. Obavila sam razgovor i sa profesorima na Poljoprivrednom fakultetu i drugim uglednim stručnjacima. No, do mene je doprla vest o Vašoj originalnoj ideji o uzrocima ove bolesti. Šta nam o tome možete reći?”

Farmer: Da biste razumeli ono o čemu govorim morate znate dve osnovne stvari. Prvo, znate li da mi kravu muzemo dva puta dnevno?!”

TV reporterka: Dakle gospodine, ovo je vrlo važna informacija… Ali, kakva je veza između tog fenomena i kravljeg ludila!?”

Farmer: “Nadalje gospođo, znate li da bik zajaše kravu samo jednom godišnje?”

TV reporterka pomalo zbunjeno: “Gospodine, ovo je očito potpuno novo saznanje…ali šta ste time želeli reći, koja je poenta ove priče?”

Farmer: “Poenta ove priče!? Probajte zamisliti da se ja igram s vašim s*sama dva puta dnevno a samo jednom godišnje vas p*valim! Zar ne bi ste i vi poludeli!?”

Ukoliko znate ko je autor, rado ćemo potpisati

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *