Svega preko glave

Gle ovako…

J**bem te zemljo Srbijo i proklinjem dan kada sam ovde rođena! J**bem vam mater svima koji ste doveli ovo govno od zemlje u ovo stanje. Čedrdeset j**benih godina živim u haosu, a toliko godina života imam. Duša me boli što svom divnom i pametnom detetu ne mogu da priuštim osnovno!

Što bi mene boleo k**rac da jurim radnju u kojoj je jogurt 5 dinara jeftinij? Bila sam vukovac, bila sam dobar đak u srednjoj, imam j**benu diplomu tog tvog beogradskog univerziteta koju mogu da zapalim ili da je pregazim viljuškarom, jer mi za to ne treba diploma.

Učila sam da bih makar normalno živela. A šta dobijam? Tahikardije, bato moj!

Srbijo, je l’ znaš da sam na bolovanju, a nemam j**bene pare da proverim hormone??? Je l’ te boli k**rac što neću moći sad, ovog trenutka, u radnji da kupim ništa drugo osim hleba? Il da jedemo bez hleba, ali šta?

Rasturaju se porodice, jer narod gine od posla u radnim logorima, pa niko više nije ni za k**rac. Bukvalno, bre!

Klošari politički, hohštapleri, šta rade i jedu vaša deca? Gde su vam žene? Planirate zimovanje? Gde ćete za doček? Šta imate danas za ručak?

Mršup**čkumaterinu svi i ti Srbijo, teraj se u k**rac!

Ukoliko znate ko je autor, rado ćemo potpisati

2 Comments

 1. Savic Natasa said:

  Trazite autora?Ima ga u svakom od nas u Srbiji,samo smo u različitim životnim dobima.

  October 6, 2020
  Reply
 2. Svaba said:

  Pa domacice da si se je***a sa nekim svabom sve bi bilo drugacije. Sad bi lepo planirala zimovanje a ne kukala i zapomagala…

  October 23, 2021
  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *