Saveti za Latino serije

10 korisnih saveta ako se nađete u latino sapunici

Za muškarce:

1. Ako planiraš da nekome pobiješ čitavu porodicu i otmeš mu imanje, obrati pažnju i na klinca koji se krije iza bureta. On će ti za 20. godina jebati kevu i oteće ti sve.

2. Ako si sredovečni prc*č u stilu Željka Samardžića, trudi se da što manje j*beš. U slučaju da baš moraš, opali nekog baštovana, batlera ili šofera. Služavke nemoj, jer je velika šansa da su bar 2-3 tvoje ćerke.

3. Ako si bogat a nisi glavni lik, nemoj nikako da se ženiš. Žena će da te izj*be za pare, majku joj raspalu.

4. Ako si invalid, bole te ku**c, samo se vozikaj okolo. Prohodaćeš ti, naročito ako si studirao arhitekturu a tvoj tadašnji cimer je sad uspešan doktor koji je slučajno specijalizovao te invaliditete. K’o da je znao, j*bote.

5. Iako si enormno bogat, što češće idi na pijac. I to ne samo kad je sezona, kad god ti padne na pamet. Velike su šanse da ćeš naći ljubav svog života.

6. Ako imaš majku koja te svojim slepilom ucenjuje da ne oženiš devojku koju voliš, oteraj je u p*čku materinu. Pretvara se 100%.

7. Ako si klinac, plači svaki dan i tvoja botoksirana baba će ti kupovati šta god ‘oćeš.

8. Nemoj da siluješ ribe okolo. Završićeš u zatvoru, a onda će tebe da prc*ju.

9. Plači ponekad, valja se.

10. Nemoj da budeš neki namćor, niko te neće voleti. A to je u ovakavim serijama jako bitno. K’o što kaže Sanja Marinković: “Volite nekog i neka taj neko voli vas.”

Za ženske:

1. i zlatno – Čuvaj nevinost za brak! Ne daj nikome! To će ti otvoriti sva vrata. E sad, ako je u toj seriji i Fernando Colunga onda ne znam šta da ti kažem. Njemu ćeš dati kako okrenes. On ne pita, on radi.

2. Nađi debelu drugaricu. Ako nađes neku koja je dobra riba, ona se druži s tobom samo da bi ti otela dečka. Kalaštura jedna.

3. Ne veruj najboljem drugu. On redovno drka zamišljajući tebe u raznim pozama, a ‘vamo ti priča da je gej. Bagra.

4. Ako si zla, nemoj se džabe zaljubljivati u glavnog lika i pokušavati sve da ga osvojiš. Ispušićeš ga u svakom slučaju. I to ne onako kako bi ti želela.

5. Nađi neku kućerinu i tu se zaposli. Prvo će baba da te zgotivi, a onda ćeš otkriti da je gazda tvoj davno izgubljeni otac. Tu malo cmizdri i kuliraj ga, kao nećeš ti pare, ovo-ono. Onda mu uzmi sve, tako mu i treba kad je jeb’o okolo.

6. Ako si baba, umrećeš.

7. Kad ukradeš neke velike pare, nemoj bežati avionom jer će se srušiti. U stvari, nemoj bežati uopšte, uhvatiće te kako god okreneš.

8. Kad god sumnjaš u nešto, pitaj Devicu od Gvadalupe. Preciznija je od Milana Tarota.

9. Ako ti je neko ostavio dete na pragu, obavezno ga odgaji i šlepaj se uz njega/nju. Zgrnuces pare 100%.

10. Ako zaglaviš zatvor, samo kuliraj. Nevina si. Kao što kaže Lea Kiš: “Pravda je spora ali dostizna.”

Ukoliko neko zna ko je autor, rado ćemo potpisati

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.