Rajski Karibi

Jedan bračni par je odlučio da provede praznike na Karibima u istom hotelu gde su proveli medeni mesec 20. godina ranije.
Međutim, zbog poslovnih obaveza žena nije mogla otputovati zajedno sa suprugom, već su se dogovorili da će on krenuti, a ona doći nekoliko dana kasnije.

Kad je on stigao i smestio se, video je da ima pristup internetu. Odlučio je da ženi pošalje e-mail, ali pogrešio je adresu, i ne primetivši, poslao je mail na tuđu adresu.

Taj e-mail primila je jedna udovica, koja se upravo vratila sa suprugove sahrane. Nedugo zatim, njen sin je ušao u sobu i zatekao majku u nesvesti ispred kompjutera. Iznenađen, pogledao je u ekran i pročitao mail koji je majka dobila:

“Draga ženo, srećno sam stigao! Put je bio prijatan. Verovatno se čudiš što ti se javljam preko maila, ali sada i ovde imaju kompjutere i moguće je javiti se svojim najdražima. Čim sam stigao, uverio sam se da je sve spremno i za tebe, kada stigneš sledeći petak. Jedva čekam da mi se pridružiš i nadam se da će i tvoje putovanje biti prijatno kao i moje.

P.S. Nemoj da nosiš previše odeće, jer je ovde pakleno toplo

Ukoliko neko zna ime autora sa Kariba, rado ćemo potpisati

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *