Proja na prvom sastanku

Upoznala sam pre par godina savršenog dečka (fizički) i nekim spletom baš baš čudnih okolnosti mi odemo na dejt. Ja sva uzbuđena skockala se ne znam gde sam kao idemo na kafu on kaže ma bolje da sedimo u parku i vadi keks ali bukvalno keks bez omota iz džepa i pojede ga.

Ja kao ok, on me pita da li hoću i ja keks ja u fazonu preskočiću hvala. On se izuje (kunem vam se) i počne da se pentra po nekim šipkama i kaže da trenira j*beš mi sve ne mogu da se setim ali neki sport gde kao vežbaš na tim šipkama pa kao jednim prstom radiš zgibove.

To je sve trajalo nekih pola sata bilo je jako neprijatno ja na klupici ful skockana on budala u čarapama radi zgibove dere se JEL VIDIŠ KAKO RADIM ja kao da da. Ljudi prolaze gledaju deca mu prilaze svi smo šokirani. Inače je on DIZAJNER i ja ga pitam da mi pokaže neke modele koje je crtao on mi se IZDERE KAKO JA VRŠIM PRITISAK NA NJEGA.

Ja već u fazonu hoću kući baš mi nije svejedno, j*beš što je lep kao lutka. On brat vadi neke projice iz ranca (srećom ovaj put hrana je bila u kesi).
Ja rekoh ajde nek pojede pa da se rastajemo mi mili brate… On kao jao pa već moraš kući, steta i dodaje JA NISAM NI HTEO LJUBAV UOPŠTE MI NIJE POTREBNA DEVOJKA…i to je to…

Sledeća scena ja u taksiju zahvaljujem se bogu što sam pretekla. Bukvalno mi dođe da vam okačim njegovu sliku da vidite kakva je to lutka.

Preuzeto sa tvitkesa: bored kejt

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *