Pranje sudova

Dečko je ostvario svoj san, skupio je dovoljno para da kupi Harlija. Otišao je u prodavnicu, izabrao svog ljubimca i krenuo, kad prodavac reče:

“Odaću ti jednu tajnu, kako da hrom na tvom Harliju uvek bude kao nov. Moraćeš uvek da imaš pri ruci bočicu vazelina i da uvek pre kiše namažeš sve hromirane delove i tvoj Harli će uvek izgledati kao da si ga juče kupio.”

Momak se zahvali i krenu i već iza prvog ćoška maznu neverovatno zgodnu ribu i oni počeše da se zabavljaju. Posle nekoliko dana ona ga pozva kući kod svojih na večeru, što momak rado prihvati.

Riba mu reče: “Slušaj, ima jedan čudan običaj kod mojih, a to je da kada se večera završi, onaj koji prvi progovori mora da opere suđe.”

Momak dođe na večeru, upozna se sa roditeljima, klopa je bila izvrsna i kada su završili svi se ćutke premestiše u dnevni boravak i nastaviše da ćute. Pošto su prilično dugo ćutali, momak pomisli kako bi mogao malo da ubrza stvari i pred svima poljubi devojku, ali ništa se nije desilo, svi su nastavili da ćute. On joj gurnu ruku pod majicu i poče da je miluje po grudima, ali ništa, svi i dalje ćute. Momak se već iznervirao i kr*sne svoju ribu pred svima, ali niko ne progovara. Uhvati momak kevu, baci je na sto, kr*sne i nju, ali ništa, svi ćute. Odjednom, počne da grmi iz daljine i momak skine jaknu i izvadi iz džepa vazelin, kad će tata:

“Dobro, dobro, stani, ja ću da operem sudove!”

Ukoliko znate ko je autor, rado ćemo potpisati

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *