Potrebe

Ja ustvari nikada nisam shvatio zašto se seksualne potrebe muškaraca i žena toliko razlikuju. I nikada nisam shvatio sve to sa Venerom i Marsom. Takođe, nikada nisam shvatio zašto muškarci razmišljaju glavom, a žene srcem. I na kraju, nikada nisam shvatio zašto gen seksualne želje toliko oslabi kada čuje reči “Da, uzimam”.

Npr. jedne večeri, prošle nedelje, moja žena i ja smo bili u krevetu. Strast je počela da se rasplamsava, kad je ona rekla: “Ne mogu sada, nisam raspoložena, htela bih da me samo malo držiš u naručju.”
Rekoh: ŠTA!? Šta je sad pa to?
I onda je rekla reči kojih se boji svaki muž na planeti: “Ti jednostavno ne razumeš moje emocionalne potrebe koje imam kao žena, da bih zadovoljila tvoje fizičke potrebe koje imaš kao muškarac.”
Na moj zbunjeni pogled je odgovorila: “Zar ne možeš da me voliš zbog onoga što jesam, a ne samo zbog onoga što radim s tobom u krevetu?”

Shvativši da to veče neće biti ništa, okrenuo sam se i zaspao. Idućeg dana sam nazvao šefa i rekao da uzimam slobodan dan, kako bih proveo vreme sa njom. Otišli smo na ručak, a onda sam je odveo u jednu robnu kuću sa ogromnim odsekom za žensku garderobu. Pratio sam je okolo, dok je isprobavala nekoliko veoma skupih kompleta. Nije mogla da se odluči koji da uzme, pa sam joj rekao da ćemo ih sve kupiti. Htela je i cipele, koje bi se slagale sa tim kompletima, pa sam joj rekao da uzme po jedan par za svaki komplet. Stigli smo i do dela sa nakitom gde sam joj uzeo par dijamantskih minđuša.
Da vam kazem, bila je taakoo uzbuđena.
Mora da je mislila da sam na korak do bankrotstva. Pomislio sam da me testira kada je zatražila i znojnice za tenis, iako nikada u životu nije uzela reket u ruke. Mora da sam je bacio u razmišljanje kad sam joj rekao:

“Naravno, draga.”
Skoro da je bila blizu seksualnog zadovoljstva od silnog uzbudjenja.
Smešeći se, konačno je rekla: “Mislim da bi ovo bilo sve, hajdemo do kase.”
Jedva sam se suzdržavao kad sam joj odgovorio: “Ne mogu sada, nisam raspoložen.”
Lice joj je poprimilo bled izgled kada je spustila vilicu i izustila: “STA!?”
Onda sam joj rekao: “Samo sam hteo da DRŽIS ove stvari u naručju neko vreme. Ti jednostavno ne razumeš moje finansijske probleme koje imam kao muškarac, da bih zadovoljio tvoju želju za kupovinom koju imaš kao žena.”
I baš kad je imala taj pogled (kao) da želi da me ub*je, dodao sam: “Zar ne možes da me voliš zbog onoga sto jesam, a ne samo zbog stvari koje ti kupujem?”
Očigledno, ni večeras neće biti ništa.

Ukoliko znate ko je autor, rado ćemo potpisati

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *