Pogrešan pristup

Dva kafanska prijatelja razgovaraju, kakve probleme imaju sa ženom kada se kasno vrate kući.

Prvi kaže:”Nisi ni svestan kakve ja probleme imam. Žena se na najmanji zvuk probudi i počne da mi zvoca. A ja uradim apsolutno sve.

Slušaj: Taksisti kažem da me ostavi par ulica pre kuće, da je zvuk automobila ne bi probudio. Tiho otvorim vrata od stana da ne bi slučajno zaškripala i pažljivo ih zatvorim da se slučajno ne zalupe. Najtiše što mogu se izujem i bos uđem u spavaću sobu, na prstima da se ništa ne čuje. Tačno znam na koje ploče parketa ne smem stati da ne zaškripe. No, kako krenem da se uvučem u krevet, žena se probudi i počne s pitanjima: “Zašto si pijan, gde si do sada.?” i tako je posle tri dana slušam.”

Drugi odmahuje glavom: “Ne, ne, ne, radiš potpuno pogrešno.

Gledaj, ja ću kazati kako ja radim: Dođem taksijem kući i kažem taksisti da kad dođe do moje kuće da naglo zakoči da gume zaškripe. Onda se glasno rastanem sa njim i uđem u kuću i zalupim vrata da se zatrese cela kuća. Dođem do sobe trupajući da se svaki korak dobro čuje i upadnem u spavaću sobu, lupim ženu po dupetu i razderem se: ŽENO! ŠTA KAŽEŠ, HOĆEMO LI MALO S*KSA?! A ona se pravi da spava.”

Ukoliko imate svoj metod, slobodno napišite 😉

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *