Nastavlja se…

Jedna žena je otišla u kupovinu. Na kasi je otvorila torbu kako bi platila, ali u tom trenutku prodavac primeti u njenoj torbi daljinski upravljač. Nije mogao da suzdrži svoju radoznalost te je upita:

“Da li uvek sa sobom nosite daljinski?”
Ona odgovori: “Ne baš uvek, ali moj muž nije hteo da krene sa mnom u kupovinu zbog utakmice pa sam ponela daljinski upravljač”.
POUKA: Pridružite se i podržite svoju ženu u njenim hobijima…

Priča se nastavlja… Prodavac se nasmeja i vrati sve stvari koje je žena kupila. Začuđena ovim činom, ona upita prodavca šta se dešava.
On reče: “Vaš muž je blokirao vašu kreditnu karticu”.
POUKA: Uvek poštujte hobije svoga muža.

Priča se nastavlja… Nakon toga žena iz svoje torbe izvadi kreditnu karticu svoga muža i provuče je kroz mašinu. Nažalost, nije blokirao svoju kreditnu karticu.
POUKA: Nikada ne potcenjujte snagu i mudrost svoje žene.

Priča se nastavlja… Nakon što je provukla karticu kroz mašinu, ona je tražila:
Unesite PIN koji je poslat na vaš mobilni telefon.
POUKA: Kada muškarac gubi, mašina je dovoljno pametna da ga spasi.

Priča se nastavlja… Ona se nasmeja i iz torbe izvuče mobilni telefon koji je zvonio. To je bio telefon njenog muža koji je nagoveštavao dolazak SMS-a. Uzela je mobilni telefon zajedno sa daljinskim upravljačem kako je ne bi zvao tokom kupovine. Pokupila je sve stvari i vratila se srećna kući.
POUKA: Nikada ne potcenjujte očajnu ženu…

Priča se nastavlja… Kada se vratila kući nije bilo njegovog automobila, a na vratima se nalazila cedulja: “Nisam mogao da pronađem daljinski upravljač. Otišao sam s momcima da gledam utakmicu. Doći ću kasno. Pozovi me ukoliko ti budem trebao.” Nažalost, sa sobom je poneo i ključeve od kuće.
POUKA: Ne pokušavajte da kontrolišete svoga muža. Uvek ćete biti na gubitku!

Ukoliko znate ko je autor, rado ćemo potpisati

One Comment

  1. Joki said:

    Priča se nastavlja: Svaki bračni par ima minimum par ključeva od kuće, pa je žena ušla u kuću bez problema. Kada se muž vratio od prijatelja, nagrabusio je.

    October 26, 2022
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *