Istraživanje

Čitam neko istraživanje… koju pozu u s*ksu Balkanci najviše vole. Pa nabrajaju poze. Te doggy, te misionarska, vaka naka… Ko je radio to istraživanje oca mu j*bem???
Koje poze su najčešće? Ove j*bote, ove:

1. Boli me glava!
Ne postoji muškarac na Balkanu koji nije čuo ovakav odgovor na pitanje “Možda bi mogli?” – “Boli me glava, ne mogu sad!”. Glava ju boli u 6 u jutro… U podne, navečer kad legne…non stop. Pretplatila se na časopis “Migrena”. Nudiš joj tabletu za glavu, veli da je onda j*be žgaravica. Nudiš tabletu za glavu i za žgaravicu, veli daje to uspava. Šapneš joj na uho “Kupio sam ti torbicu”, živne ko da ju utuklo defilibratorom na hitnoj. Kazeš joj da si se šalio, zamrzi te na 6 mjeseci.

2. Umorna sam!
Neđelja je, od petka popodne je slobodna. Preko vikenda idete u kino, šećete prirodom, ližete sladolede, ležite u parku a kad dođe neđelja navečer, umorna je! Ko da je bila zarobljena na pilani u sve 3 smjene + prignječena viličarem. Žica te masažu, masiraš je ko budala, mozda se opusti, možda dobiješ. Ona zaspe, hrče u pm.

3. Samo da pošaljem e-mail!
Radi cijeli j*beni dan, onda navečer u krevet ulazi sa njima dvojicom…mužem i lap-topom. Dok ovaj prebire rukom po jajima i sugerira na s*ks, ona gleda rast prodaje u excel tablici, piše izvještaj direktoru u 23 sata. Jedini miš kojeg ona dira je onaj po kojem klika. Podvališ joj u ruku svog miša, lupa s njim o stranicu kreveta, viče “Sad si našo krepat!”

4. Vidjela je na fejzbuku sliku napuštenog psa!
Spominje ti psa, ponadaš se spominje doggy pozu, ona ti pokazuje sliku svoje fejsara prijateljice Ane koja je naišla na napuštenog psa. Dok ti misliš na umakanje, ona ti predlaže udomljavanje. I na to pristaješ samo da se više pos*ksaš, ona se diže iz kreveta i viče “Ajmo po psa”.

5. Imam stvari!
Kad se sve poklopi, nit je boli glava, nit je umorna, nit emajlira po laptopu, nit je pas blizu…eto… ima stvari! Nama ni to ne smeta, al nas one uvjeravaju “Pa nemoš mi krvav pokući hodat!”… “Mogu!”… “Ma neeeemoš!”… “Mooogu!”… “Ma gdje ćeš, nemoš!”… zaspo si.

6. Ja bi se s*ksala!
Firma te poslala u Njemačku na 2 mjeseca a ona ti to šapće…preko mobitela.

Autor: Bloger Krule

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *