Golf 2 GTI – tražim novog vlasnika

Život me nije mazio. U svom životu prošao sam dosta i video sve lepote koje su prožile mnogobrojne zemlje. Usrećio sam mnoge ljude. Mnogima sam stavljao osmeh na lice svojim performansama, koji nisu mogli da skinu danima. Bilo je tu svega.

Učestvovao sam u raznim lepim događajima kao što su svadbe i ispraćaji, na kojima sam predvodio kolone. Bio sam tu da dam sklonište od teških spoljašnih uticaja mnogim mladim a i starijim parovima. Oduvek sam bio tu da svojim limenim telom zaštitim sve ljude koje sam mogao.

I sada JA, Golf 2 GTI, rođen 1989-te godine, tražim novog vlasnika, da se malo pobrine o meni, da mi zaleči rane, da mi pomogne sada kada to meni treba. Obećavam da ću biti zahvalan i da ću uzvratiti kako divnim danima provedenim zajedno tako i cenom za koju ću se prodati kada me više ne bude želeo.

Imam dosta opreme, kao što su elektro podizači, šiber, grejači sedišta, sedišta podesiva po visini, farove podesive po visini, troje vrata, rezervni točak i dobru dušu. Čak imam i atest za plin, hej! Važi za još jednu registraciju, taman da mi date priliku da se dokažem da vredim svaki dinar!

Od bolesti imam malo šarenilo po koži i malo truleži po patosu. Živim sa tim godinama, meni ne smeta, navikao sam se…ali bih voleo da me neko sredi. Kupao sam se pre slikanja, uh što mi je to prijalo, ali nisam stigao da se malo operem da izvinete unutra. Mnogo sam prljav tu. Sedišta su mi cela, ali bi mi tako prijalo jedno dubinsko pranje.

Verujte mi, i dalje u meni zaigra srce na semaforu, pa nekad malo oštrije krenem uz onaj tako divan zvuk škripe guma po užarenom asfaltu.

Mog trenutno vlasnika možete pitati sve što vas zanima u inbox, ili sms/viber/whatsapp na 063757****

Rekao mi je da me neće dati ispod 400e za keš, a obećao je da će me u zameni ceniti možda i preko 600e, zavisi koliko vi budete realni sa ponudama. Ja vas iskreno molim, budite realni. Volim da se družim i upoznajem nove ljude.

Unapred se radujem što ćemo se upoznati!

Srdačan pozdrav(potencijalno) vaš Golf 2 GTI! 🙂

Preuzeto sa fejsbuksa: Mihajlo Vasiljević

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *