Dnevna rutina

Legenda kaže:

“Svaki dan trebamo pojesti jednu jabuku, kao i bananu…zbog kalijuma.”
Takođe i pomorandžu zbog vitamina C. Obavezno popiti jednu šolju zelenog čaja(bez šećera za prevenciju dijabetesa), kao i za smanjenje masnoće u krvi.

Svakog dana valja popiti dve litre vode(i posle je ispiškiti, što udvostručuje vreme koje smo do sada provodili u WC-u).
Onda redovno svakog dana treba uzeti barem jedan Bioaktiv ili jedan jogurt da biste imali sve dobre bakterije, za koje niko ne zna šta su tačno, ali ako se ne napuniš sa barem milion i po tih njih, ode sve do mojega.

Iz dana u dan zgutati jedan aspirin za preventivu infarkta, čaša crnog vina – takođe protiv infarkta. Popiti i jednu čašu belog, za nervni sistem! Jedna čaša piva…nemam pojma mogu za šta, ali treba! Ako ih popiješ sve odjednom, možeš dobiti moždani udar, ali nema brige, nećeš ni primetiti.
Treba jesti balasne materije svakog dana. Mnogo, ali baš mnogo. Ceo kamion balastnih materija, dok ne isereš govno veličine televizora od 40 inča.
Naravno uz to, 3 do 7 dnevnih obroka, onako lagano, s tim da ne zaboraviš žvakati svaki zalogaj 50 puta. Dakle, za jelo ti treba jedno 5 sati.

Posle svakog jela operi zube, tako da zube treba oprati i posle jabuke, posle bioaktiva, posle banana, posle balasnih materija i tako sve dok imaš zube u ustima. S tim da ne zaboraviš zubni konac, masažu desni i ispiranje vodicom za usta.
Valjalo bi dobro urediti kupatilo, možda staviti unutra mp3 player ili TV, jer s obzirom na vodu, balastne materije i zube, bićeš unutra mnogo vremena.
Onda treba spavati 8h, raditi preko 8h, 5h za jelo, to je ukupno 21h…dakle ostaje ti 3h, ako nije neki državnik u poseti našoj zemlji pa zaguši saobraćaj.
Ako pogledamo statistiku, tv gledamo prosečno 3h dnevno. Sada se to više nećeš moći, jer svakog dana treba hodati najmanje pola sata(nakon 13 minuta kreni natrag jer ako ne, pola sata postaje ceo sat).

Neguj prijateljstva, ona su poput biljaka, treba ih održavati svakodnevno.
Između ostalog, valjalo bi da budeš inoformisan, čitati barem tri dnevne i sedam sedmičnih novina, kako bi zadržao kritički stav.
Seks upražnjavaj svaki dan, ali bez upadanja u rutinu:
“Budi inovativan, kreativan i iznova osvajaj.”
Za sve ovo ti treba vremena. Da ne govorimo o tantričkom seksu.

Treba imati vremena i za dodir s prirodom, pranje poda-suđa-veša, da ne govorimo o tome šta sve treba ako imaš kućnog ljubimca ili decu.
Računica kaže da je za sve to potrebno minimalno 29 sati. Jedina mogućnost koja se nameće je raditi nekoliko stvari istovremeno:
“Tuširaj se hladnom vodom i drži usta otvorena, tako ćeš popiti 2 litre vode. Dok izlaziš iz kupatila sa četkicom za zube u ustima, istovremeno upražnjavaj seks(tantrički)sa partnerom koji istovremeno gleda tv i čita novine dok ti pereš pod. Ostala ti je jedna slobodna ruka, njome pozovi prijatelje i rodbinu. Popij vino (nakon razgovora sa rodbinom će ti koristiti).”

Na kraju, ako ti je ostalo dva slobodna minuta, pošalji ovu poruku svojim prijateljima(na koje trebaš pazit kao da su biljke), dok jedeš kašiku meda, koja je vrlo korisna.
Sada te pozdravljam, jer između jabuke, jogurta, crnog vina, prve litre vode i trećeg obroka s dnevnom dozom balasnih materija, ne znam više šta trebam, ali moram hitno u WC.

Ukoliko znate ko je autor, rado ćemo potpisati

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *