Detaljan opis Yuga

Pijem si kafu i čitujem novine, kad ono naslov sas velička slova: “ENGLEZI PROGLASILI YUGO ZA NAJGORI AUTO NA SVETU!”
U obrazloženje se vika da je to zatoj što čaj u petu brzinu ne mož’ pijev u yugo a da se ne prosipuje!

Mislim si, pa naravno da će ga prosipuješ, kad si razmažen i nesposoban, majke ti ga nabijem engleske! Kuj moj piješ čaj, što ne piješ kafu ko sav ostali normalan i horzontalan svet? Naš bre čovek u yugo moz’ pije, jede, brija se, kupa deca, jebe i svašta još nešto, jer smo mi smo si nebeski narod, a vi ste jenkijevska jalna.

Eve sve što moz’ uradiš u jugo a ne moz u drugi kola:

U nijedna druga kola ne moz’ strpaš ženu, dva deteta i krmaču i da svi imate dovoljno mesta da se ne posvađate, a ni da se opustite.

Moz’ da mu isečeš krov testerom i dimaš kabriolet za 200€.

Možes da napraviš ruke, ramena, biceps i triceps, jer serva je za pičkice.

Nemaš problem sa bojom, jer Yugo je crven! Ako ga uvati rđa, nema sekiracija jer i rđa je crvena pa se neće ni primeti.

Kuj je još videja da se s Bemve ide na slavu u Vlasotince? Kur moj će bemve da prođe kroz oni putevi što nam još od turci ostadoše. Ima se iskrši ko arnjevi od traktor.

Ako zabravis kude si ga parkiraja, sedneš si u prvi yugo što vidiš, turiš ključ i voziš. A i gazda od t’j yugo se neće ljuti, moz te i blagosilja. Nema niko sekiraciju ako mu ukradnu Yugo. I ako ti ukradnu isto tako. Uvek je tu drug Yugo kojeg možeš i ti da ukradneš od nekog. Ako neko i prijavi Yugo, policija na to ne obrlaća pažnju ič. Će sad oni da se zamajaju zbog jednog ukradenog Yuga, ma idi begaj.

Pojas za spasavanje te fiksira za sedište, tako da prilikom sudara je veća verovatnoća dizletiš sa sve sedište kroz šoferku. To ima samo na yugo i moderni mlazni i mamlazni avijoni.

Mala je razlika između obične i sportske varijante yuga, sportska ima tenisku lopticu na kuku pozadi.

Pereš ga samo s kišu.

Brus Vilis je u onaj film seja u njega rekaja ,,JIPIKAJE” što na naš mu u prevod znači: “E sad gi najebaste”, i uzme si i potepaja teroristi, a da je bio u neka druga kola kur moj bi ih potepaja.

K’d jebes u yugo onda si jebač, a kad jebeš u mercedesa onda si sponzor.

Mobilni ti skuplji od kola.

Moz da mu povećaš vrednos k’d oćeš za duplo! Sipneš mu gorivo do vr’ rezeorvar.

Kvačilo je samo formalnos!

Žmogavci ti i ne trebaju. Otvoriš si prozor, proturiš si ruku daš znak i epo si skreneš.

Ima rezer’ni delovi više nego osnovni.

K’d vozis yugo levom trakom 90km/h na nov auto-put pojebuješ gastarabajteri, švabe i Turci, s mercedesi i ostali besni kola.

Milicija te nikad u Yugo ne zaustavlja zbog prebrze vožnje. Moj komšija milicajac Mile se vika, triespet godina je radijo u miliciju, beja je saobraćajac i nikad neje video da Yugo ide brže od pedeset na sat. Kaže da je video neki Yugo da prekorači brzinu od šesdeset, on bi ga častio. E onda su upravo zbog Yuga i smanjili brzinu na gracku vožnju, pa sg Yugo lako mož se zaebe, pa da dobije kaznu.

Milicija te jedino zaustavi ako ti ispadne točak ispred nji, inače si u stelt mod.

Kad položiš na golfa peticu numeš da uđes na kružni tok, kad položiš na yugo odma dobiješ dozvolu za B, C, D, E i malokalibarski pištolj!

I onda ce dođu tamo neka lajna engleska pa će oni Yugo da proglašavu za najgori auto na svet, majke im ga sponabutkam, kad se dobro znaje da mi nesmo ko ostali svet.

Autor: Petko Nišavski

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *