Dečak Aleksa

Dečak Aleksa je živeo u jednom malom selu i nikome se nije sviđao, jer je bio izuzetno glup! Naročito ga nije volela učiteljica koju je Aleksa dovodio do ludila!
Jednom je Aleksina mama došla u školu da proveri kakav je đak njen sin.

Učiteljica je sve iskreno rekla njegovoj mami i da ne obraća pažnju na ono što ona priča, da ne pamti ništa, da ne uči ništa…jednom rečju “Glup”. I da ona u celoj svojoj karijeri nije srela tako glupo dete!

Aleksina mama je bila šokirana. Toliko da je nedugo kasnije prodala imanje i kuću i preselila se u drugo mesto!

Dvadesetak godina kasnije, učiteljica se razbolela. Dijagnoza je bila poražavajuća. Njena bolest je bila tako teška, da je morala podhitno na operaciju, ali kod samo jednog hirurga, jer samo on može da joj spasi život! Učiteljica nije ni sekunde razmišljala, odlučila je da proba. Operacija je prošla uspešno.

Kada je učiteljica otvorila oči, pred njom je stajao glavni hirurg koji ju je operisao. Bio je to naočiti muškarac, visok, lepog lica, smeškao se dok ju je posmatrao.
Ona je htela da mu se zahvali i samo što su reči počele da klize niz usta. U tom trenutku je počela da se guši. Umrla je brzo a da nije uspela da kaže bilo šta!
Doktor je pokušao da joj spasi život ali bilo je kasno. Učiteljici nije bilo spasa.
Kada se hirurg okrenuo, video je čistača Aleksu koji je isključio kabal sistema za održavanje života da bi usisao pacijentkinu sobu.
A vi ste mislili da je hirurg bio Aleksa, jel da?

Ukoliko znate ko je autor, rado ćemo potpisati

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.