Dan zaljubljenih

Juče:

– Šta si joj kupio za dan zaljubljenih?
– Ma kakav dan zaljubljenih brate, ne slavimo mi to, to nije naš praznik.

Danas u cvećarama gužva ko da dele besplatne karte za ligu šampiona. Kroz grad defiluju tetovirani huligani sa plišanim kucama, medama, pilićima, pegazima, aligatorima reko leptej*bo jel ovo centar grada ili Mapet šou?! Ispred gift šopova žandarmerija održava red zbog gužve, plus privatno obezbeđenje sa rotvajlerima. U tržnom centru brat Nikola izlazi iz pepka, a znoji se ko kurva u crkvi, gleda da ga niko ne vidi. Dule proleće kroz kraj kao Bolt, sa buketom koji drži uz nogu, ali dobija 8 poruka u grupi “viđen si p*čko”! Nemanja, tetovaža Putina na levoj sisi, kad čuje rusku himnu doživi dva vezana orgazma, nosi kesu sa onom bombonjera srcadima, reko vidim kupio si plivajući zamajac. Jedino brat Zoki ništa, on je poslednju ribu imao u sedmom razredu, samo što ona to nije znala. Bratina na feis stavio u priči 43 slike da prodaje Škodu, oprašta se od nje ko da mu troje dece rodila, a u pozadini muzika Oliver Dragojević “Ko sam ja da ti sudim”.

E to je ljubav rođaci. I onda ja… Odem na feis, vidim izbacila je serijal naših slika, od početka naše veze pa evo do sada. Ja 28 kila manje, frizura kao da sam izgubio opkladu. Reko na toj prvoj slici nismo ni bili zajedno, ja te muvao a ti me odj*bala jer si bila zaljubljena u onog napuderisanog gejsona što je ličio na retarda iz nju kids on d blok. Slika grupna s nekog rođendana kod ortaka, ona isekla. Pola sata posle slikanja sam prebio gejsona reko možda se predomisli pa joj se svidim, ona otišla kući i rekla mi da sam debil i da me ne podnosi. Kaže nema veze lepa je slika. Šalje mi poruku “Kad ćemo se venčati u crkvi? Obećao si mi mesec dana posle ove slike!”. Reko evo samo da se pop Milenko vrati sa Maldiva, otišo čovek na godišnji! Šta ti znači par dana tamo vamo.

Sad mi preti da će da postavi onu čuvenu fb objavu iz 1428. godine “mi ne čekamo 14. Februar, nama je dan ljubavi svakog dana!” a ispod nje našu sliku gde sam ja u sunđer bob gaćama.
Idem da prošetam do grada, ako me sretnete da nosim cveće…

S tri se prsta krsti
moja desna ruka
cveće što ga sada nosim
to je babi za unuka!
Majkemi!

Svim kolegama, napaćenoj braći proizvođačima vina i rakije srećan praznik Sveti Trifun, neka godina bude plodna i blagorodna. 🇷🇸💪

Autor: Nebojša od Zrenjanina

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *