Čudne lutke

Dva prijatelja (dedice) u najboljim godinama poželeli da se pod svoje stare dane još jedanput provedu kao u najboljim danima i krenu u grad u provod. Nakon što su sljuštili nekoliko rakijica i vinjačića, završiše u jednom lokalu iz ‘crvenog miljea’.

Kad su vlasnici lokala rekli da bi želeli malo provoda, ona pogleda dve ‘stare vreće’, ode do svog menadžera i šapne mu: “Idi gore i u prve dve sobe napumpaj po jednu gumenu lutku. Ova dvojica svejedno ništa neće primetiti i nema potrebe da bez veze angažujemo naše najbolje devojke.”

Menadžer ode gore i učini kako mu je rečeno, a dvojica deda nakon toga obaviše svoje…

Na putu kući, onako zamišljen, reče jedan deda drugom: “Znaš, malo je čudno, ali ja mislim da je moja devojka bila m*tva!”

“M*tva?! Ma otkud ti tako nešto?” – upita ga prijatelj.

“Pa, znaš, sve vreme dok sam je ja ‘voleo’ ona se nije pomerila i niti jednom nije izustila glasa!

“Hmmm, znaš nisam ti hteo reći, ali čini mi se da je ova moja bila još čudnija. Ustvari ja mislim da sam spavao s vešticom!” – reče drugi dedica…

“Kako veštica?! Otkud tebi takav utisak?” – upita ga prvi.

“Pa, znaš, onako usred ‘ljubavi’ ja sam se toliko napalio da sam je malkice gricnuo za vrat, a ona je na to prdnula na glas, letela malo po sobi a onda izletela kroz prozor, odnevši pri tom i moju protezu!!!”

Ukoliko znate gde je dedina proteza, bilo bi lepo da mu vratite ;)

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *