Black friday

Kad sam danas na radiju čuo reklamu za “Black friday” ilitiga crni petak, došlo mi da avtom produžim ravno u sred zavoja. Bolje da mi šipražje viri iz guzice neg što mi glavu pune tim sranjima od popusta.

Dok u ostatku svijeta dobar komad robe/proizvoda moš taj dan naći i do 80% popusta, kod nas se hvale sa 20% do 60%, al to hvaljenje dođe ko muško hvaljenje s duljinom alata u gaćama, a kad skine gaće, svaka ženska krepa od smijeha.

Kako to već biva, mi popušimo te fore o popustu ko razočarano žensko tarot proricanje… pa se zaletimo u j*beni šoping… a tamo… tamo na 60% možeš naći igricu za plejstejšn, FIFA 2020, dođeš kući, upališ, ono u igrici nema pola klubova… Liverpoola, Juventusa, Real Madrida… u toj igrici Modrića ćaća vozi u Zadar na trening… ne igra jeeebote, trenira… Mandžukić zidar na baušteli kraj stadiona… a Ronaldo… on socijalni slučaj. Messi se još nije ni rodio.

Za 60% moš naći cipele… kad ti ih donese, na njima talog od 3 centa prašine. Kad puhne u njih, ko da je konj protutnjio trgovinom. Pitaš “Koji je to model?”, vele “Kartonski”, za mrtvace u pm, pa nastave izlaganje “Nisu za mokro, al kad je suvo, mežete šnjimi trčat po selu ko kad inflacija naganja 100 kuna, ništa ne otpada šnji!”… en ti mater, ispadne ti pljuvačka na njih, iza tebe se deru “Gospodine jel ovo vaš đon!?”

Odeš u trgovinu ručnih i ostalih satova, pitaš imal štogod na ljutom crno-petačkom popustu, ona nosi kutiju iz koje vadi zidni sat, na kutiji pečat iz 1968-e, piše “Made in Priština”. Pitaš “Koji je to k*rac?”… kaže “Zidni sat iz kojeg, na puni sat, izlazi ptičica i prodaje sladoled!”… samo što si izustio “Sereeeš!?”, eto ga, podne, iz sata izlazi ptičica… al sa kalašnjikovom, dere se “Saću vam j*bat majku!”… na podu ranjena prodavačica, viče “Nije ptičica inače takva, majke mi!”.

Ponadaš se bar ćeš hlače naći na popustu… ova kad ti od 50 modela okine ona 2 na pult i veli “Preberite, sva 2 modela su na ljutom popustu”… ko da biraš između modnog izgleda “Ispa iz kamiona” i “Pobrao me stojadin”. Da se vratiti 40 godina unatrag, John Travolta bi rekao “Kake su ovo hlače majka te j*bla”, a on je tih godina nosio sve, od stolnjaka pa sve do zavjesa.

Tog petka moš na 90%tnom popustu naći jedino slance u pekari, i to od prošlog petka. Dok ih glođeš ispred pekare, ljudi misle da si pas… glade te po glavi, “Dobar ćuko, dooobar”… drekneš “Mrš u p**čku materinu!”… dadu ti indijansko ime – Pas koji laje.

J**bo te taki popust da te j*bo…

Autor: Bloger Krule

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *