Bicikl

Kaže mi žena da joj bicikl nešto nije u redu i da popravim to ako mogu. Umem ja to, imam i alata, ali sam u gužvi nekoj, reko daj vidi neki servis zovi, reši to. Sutradan mi kaže da joj je komšinica dala broj od nekog majstora, kaže dođe čovek na kućnu adresu, uzme bicikl, odnese, popravi, vrati, kažu radi korektno. Super, reko zovi ga odma’!

Dolazim neki dan kući, iz dvorišta izlazi odžačar, gura ženin bicikl, stavlja u gepek. A mi centralno grejanje na plin! Pitam je, izvini ko je nindža na tvom biciklu? Kaže pa to je majstor za bicikle! Reko jel ti ovo neka fora iz pornića ili se dečko vraća sa nekog maskenbala pa svratio da nas zaj*bava?!

Sutra dolazi komšinica na kafu, kaže daj broj od onog odžačara, veli pada joj lanac a i paktreger treba da joj sredi! Posle nje druga komšinica, isto na preporuku, traži broj, njoj su kočnice problem, kad se zaukće ne može da stane, zamislite to molim vas. Ćutim ja, pratim situaciju, uglavnom dolazim do zaključka da su izgleda ovi novi biciklovi izuzetno lošeg kvaliteta, jer kad god izađem iz kuće, odžačarov j*beni auto je u ulici. Do juče besna kera nije prolazila tuda, sad odjednom sve žene voze bicikle, kao da mi se j*beni Tour d’Frans održava u kraju. Cirkulacija biciklista u ulici kao Peking osamdesetih! Vrhunac događanja, dolazi komšija i traži broj od ovog odžačara, kaže otišla mu zadnja glava! Pa probošću se kroz oko leptej*bo!
Reko komšo, popi tu rakiju, evo ti broj i magla, nećemo se vidimo neko vreme!

Sve u svemu stvar je izmakla kontroli, što bi mi Srbi rekli, sve je krenulo po kurcu. J*bem ti dan i horoskop, vidim ja da ovaj odžačar više ne bira koji je model, godište i tip bicikla u pitanju, sve redom opralja!

Nego zašto ja sve ovo pišem?!
Dakle! Prodajem sve bicikle iz kuće, za sve informacije u inboks!

Autor: Nebojša od Zrenjanina

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *