Aleksa u carstvu prevare

Idiot!!! Svinja jedna neopevana!!! Vikala je žena bacajući stvari u već nabrekli kofer. Najbolje godine svog života sam ti dala i šta sam za to dobila???!!! Vikala je ona dalje… A da mi je samo znati kako si ti to doznao??? Mada, ionako pretpostavljam kako si saznao!!! Nikada mi nisi verovao, stalno si ljubomorisao… Sigurno si me pratio, jel da??? Jel da??? Heeeej… Mala avantura i to pre mnogo godina…da sam znala da će ovako da bude otišla bih još tada!!! I odakle si saznao za banju da mi je znati??? To ti je ONA rekla??? I to mi je neka drugarica!!!

Aleksa je ćutao… Nijedan mišić na licu nije odavao nervozu. Tačno… ONA ti je rekla!!! Odavno sumnjam da je bacila oko na tebe i jedva je čekala sve da ti ispriča!!! Kurva jedna!!! Najbolja drugarica!!! Odlazim… Ostavljam te!!! Šta će mi takav muž koji juri moje drugarice i sa njima muti svašta!!! A još me i prati!!! Vrata su se zalupila, posle jakog treska ulaznih vrata, sobu je ispunila tišina.

Aleksa ispusti vazduh iz pluća i uzdahnu novi, svežiji. Podiže telefonsku slušalicu, okrenu broj…

Halo…Vaso, ti si ?
Ja sam… Kako je prošlo?
Slušaj… Stvarno je upalilo!!! Ti si car čoveče!!! Mada…da znaš kako je bilo teško…
Pa lepo sam ti rekao da neće biti lako…
Jel i tvoja takodje otišla???
Aha… Zalupila je vratima i otišla. Sad je tišina u kući…a znaš šta mi je sve vreme radila iza leđa???
Ja pojma nisam imao!!! Da sam znao, odavno bih te poslušao. Ah… Lepo sam ti rekao da to uvek upali. Dovoljno je bilo da ćutiš tri dana i ni reči ne progovoriš i ona neće da izdrži i sve će ti sama ispričati.

Ukoliko znate ko je autor, rado ćemo potpisati

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *