Work in progress

– Brate, provalio sam da ova Coca Cola od frtalj litra nekako taman.
– Pa da.
– Pa majke mi. One od 0,33 ne možeš da eksiraš odjedama, nego uvek ostane za gutljaj, pa moraš da se navraćaš onako neuspešan ki bivšoj devojci.
– A daj brate, sad i oko toga filozofija.
– Onu malu Čeda Čvorak Coca Colu ne’ ni da pominjem. Gledaj, gledaj sad kako ću da je izujem odjedama, ki Vućić opoziciju.
– ….

– OOOOOOP! Munem! Gotova.
– A što uvek zgužvaš limenku kad popiješ sok? Ili cigare, provalio sam da kako nešto završiš zgužvaš i ostaviš u stranu.
– Pa da se zna da je prazno, potrošeno, da nema više ič unutra!
– Pa kakve to veze im….
– Ima veze, kako nema. Kad vidiš nešto zgužvano, znaš da je neupotrebljivo. Mogu da ostavim paklu ovako na sto neki će se zaleti i misli da ima cigare unutra, i kad uzme – mojegaaaaa! Pa em se razočara, em j*be majku majčinu i sedmo koleno.
– Ma gde te brig….

– Tako bi zapravo, kad me već eto pitaš, trebalo i sa ljudima.
– Šta bre?!
– Pa da bidne obeležen nekako onaj što je prazan i šupalj i neupotrebljiv. Ono, kad ga vidiš da znaš da ne vredi da ga uzimaš u ruke, nema tu ništa, potrošio neki pre tebe. A ne da se zaletiš ki Era na malu maturu, pa kad uzmeš u ruke razočaraš se. Lakše da znaš odma’!

– Ti si bre otišao u tačku!
– Mislim, često ja razmišljam o tem, ali tu gužvanje nije opcija, mora neki drugi princip da se osmisli. Ali radim na tome.
– ….
– ….
– Šta si se zamislio sad?
– KAŽEM RADIM NA TOME!

Autor: Nemanja Cvijetić

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.