Pera Ložač

Izbio mi kotao danas na 110 stepeni. Celzijusovih.

Plafon je 120, oinda ode sve u pičku materinu, i kotao i garaža i golf dvojka 25 godina star, verovatno deo šupe, pilići i zasigurno ja, ali od strane streljačkog voda Cvijetića.
Ja ga generalno držim na 80 stepeni, ali sam danas čitao neki tekst koji mi je bio neviđeno zanimljiv, a imao je tipa deset strana, tako da, kad sam otišao da proverim temperaturu, kad me šlog nije strefio.

I onda kao mehaničar u utrobi Titanika KAPETANE ŠTA DA RADIM, mada kurac, ja sam ovde i kapetan i mehaničar.
Onda uzmi odvrći jedan ventil, zavrći drugi, gledaj u termostat, smanjuj cug, pa se onda uhvatim za glavu u intervalima od dvadeset sekundi.
Kotao bubnji i skače po garaži, kao loto bubanj pored Suzane Mančić, kazaljka se penje, temperatura raste kao spoljni dug Srbije.

Osetio sam se kao onaj mučenik u p*rnićima sa četiri žene, nit znaš gde da gledaš niti za šta prvo da se u’vatiš, j*beš ti tu zabavu.

Kad sam već pomislio da je ovo moj dugo očekivani kraj i da otvorim pivo i zapalim cigaretu, pa da lepo sednem pored kotla i da zajedno odletimo u Vasionu, setio sam se da imam dva neodvrnuta radijatora u kući, otrčao, odvrnuo ih, i spustilo se na 80, majku mu jebem da mu jebem.
Eto.

Ali barem je danas jedno vreme u kući bilo BAŠ toplo.

Autor: Nemanja Cvijetić
Čarobnjakova ispovedaonica

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *