Obrazovne reforme

Ne znam, meni je sve ovo sa sablažnjavanjem oko Cece srpske materine jako zabavno, pa se sad razmišlam što bi recimo neko stao tu.

Ja bih, da se ja pitam, u svaki udžbenik ubacio po nekog idola sa estrade, ma ko mu j*be mater, kad ide tele, nek’ ide i uže, a i čisto da se bolje saživimo sa gradivom, nekako nam opipljivije.

Tako bi onda imali:

Srpski jezik i književnost – Ceca, to smo rekli, znači azbuka A – Arkan, B – Bata Trlaja, V – Veličković i sve tako redom.

Matematika – Marijana Mateus, jer realno postoji tim računovođa u NBS koji se bavi smao njenim alimentacijama, ima više nula nego kolo Premier Lige. Zadatk na pismenom – Ako Marijana Mateus od Lotara uzima 25 posto zarade za alimentaciju, a od Kostića 24 posto, a Kostić mesečno zarađuje 64 posto više od Mateusa, koliko je posto šanse da je Marijana Mateus k*ravla?

Geografija – Nada Macura – žena je bre sva reljefna, ogromna je, ne ide na letovanje u Crnu Goru je ne mož da uđe u nju, bukvalno. Pere noge u fjordu, umiva se u glečeru, ode ne skijanje u Tri Doline, napravi još dve.

Hemija – Aca Lukas, brat je otporan na antraks, kad ga ujede komarac, komarac umre, ali uz najbolji high u životu.

Psihologija – Maja Nikolić, jer MAJA LEPTEJ*BO NIKOLIĆ.

Biologija – Vesna Vukelić Vendi, najveći kliconoša dok je sveta i veka. Ako su pacovi raširilu kugu po Evropi, onda Vendi jednom posetom vašaru raširi više virusa i klica nego maslačak. Pacovi i golubovi u školi proučavaju njen sistem širenja oboljenja.

Likovno – Ovaj mali Nešto Nešto Pajkić, lik je hodajuća Dalijeva slika. Nos mu menja pozicije zavisno od dana u nedelji, njima u kući nije potreban kalendar.

Muzičko – tu nema niko, nemamo nikoga ko ume da peva.

Autor: Nemanja Cvijetić
Čarobnjakova ispovedaonica

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *